Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie pierscien expa / rekawica zlodzieja

Xordex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie co do IS, chciałem kupić w IS rękawice złodzieja i pierścień exp, i tu moje pytanie, czy moge przekładać sobie pierścien jak i rękawice z postaci na postać? czy rękawica będzie tylko na tej postaci na którą kupiłem?? ponieważ z tego co widze na jedno konto można wysłać sms tylko z 2nr tel, a ja sprzedaje w tibii itemy za sms na metin, i 2 jak można max wysłać na konto to lipa, więc powtorze pytanie xdd czy pierscien jak i rekawica może być przełożona z postaci na postać czy nie??

/pytanie dodatkowe :D czy moge być na 2 naraz postaciach, które są na jednym koncie??:LD

Opublikowano

Rzeczy zakupione w IS będziesz miał na obu postaciach ;)

czy moge być na 2 naraz postaciach, które są na jednym koncie??:LD

Niet xD

Opublikowano

Tak jak powiedzieli koledzy wyżej, jak kupisz to jest to na całe konto, a nie na jedną postać więc nic nie musisz przekładać.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Jak kupujesz rękawicę i PD to masz je na konto, czyli na wszystkie postacie na które kupiłeś te itemy z IS. Akurat te bony są wrodzone w konto, nie można nimi handlować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...